Kära Svenska (Schlager)Svensson...

Melodifestivalen på lördag.
Eftersom vi har lite variation i denna blogg tänkte ja unna mig / er (eller vem fan nu som kommer dra nytta av det) ett lååångt inlägg med mycket, mycket text. Sånna bloggar verkar ju gå hem också.

Anyway, melodifestivalen börjar å de är glitter å glamour å Petra Mede i kort-kort tjol. (Där ljög ja, men visst rimmade det fint?) Ett nytt röstsystem är iallafall infört så fåret me de stora pattarna ska gå vidare trots sitt torra bidrag (som säkert är skrivet av den där pling forsmann). Röstsystemet går ut på att du som stor artist ska få mkt röster i början så du kan glassa igenom resten av programmet (då räkneställningen INTE nollställs) och skulle du mot förmodan förlora så finns ju andra chansen. Sen, om de går riktigt åt helvete, så har idioten som infört detta system (=Christer Björkman) en reservplan. Alla som misslyckas har chans att gå vidare ändå, eftersom en jury bestående av 10 personer (vars identitet ja ej vet och bryr mig inte heller) välja ett "favvo-bidrag" som går vidare till en egen liten "mini-andra-chansen". Så 5 av 8 går vidare. Dubbla fallskärmar och ännu mer invecklat.

De skulle inte förvåna mig om dom, som surprice, skulle införa ÄNNU en regel, då äckel-tanten me dom stora pattarna (har ni fattat att ja menar shirley clamp nu?) inte gått vidare för INGEN TYCKER HON ÄR BRA?!?!
Näe, vi plockar in henne som joker kanske? Sen får hon 0 röster i finalen och far hem till sin får-familj å grinar ut.
Buähähähähä...

(Man brukar ju säga att "alla är goda innerst inne". Ja tror det är tvärtom med Christer Björkman. När inte hans favorit-bidrag har gått vidare har han fortsatt att le mot omgivningen, diskret smugit runt hörnet och där börjat slita sitt hår och koka över av frustration. I år har han gjort något åt det. Ändrat reglerna. Grattis Sverige, på lördag börjar Christer-Björkman-festivalen!)



Slutsats
, röstsystemet är fuckt up, bara bögar och idioter som arrangerar spektaklet som ingen längre orkar bry sig om och Shirley Clamp KOMMER att stå i finalen oavsett om vi vill det eller ej. Tro mig.
Ha en bögig helg nu med mycket glitter, å frossa i cheeseballs och nån äcklig light-cola. Vi säger så, bra hoj!

Kommentarer
Postat av: JESSIE

klockrent, christer björkman kan fara åt helvete.. :)

2009-02-07 @ 00:00:05
URL: http://charliecheez.blogg.se/

Skriv tills du spyr!

Och du kallas för vad?:
Klicka här om du gillar glass

E-postadress: (publiceras ej)

Skriv din bloggadress så jag kan besöka dig!:

Skriv på vettja:

Follow chipsmongo
Trackback
RSS 2.0