Sagan om Legenden


Det var en varm och solig dag för denna soldat. Han stod på krigsfältet med sin colt mot axeln och hjälmen på sig. Ingen visste riktigt vem legenden av krigarna var. En dag blev det ett stort krig mellan Usa och Belgien men sen en dag blev legenden skjuten i foten. Han låg på den varma sanden i några minuter innan han ställde sig upp igen. Han hade tur det träffade typ bara lilltån.

Men Usa låg i underläge och Saddam kom inspringande i deras fält men dom lyckades ta fast han. Han smet efter ett tag och han syntes aldrig till nå mer tills en dag så hitta dom han i en grop 7 meter under jorden. Allt han hade va en cannabis-planta och en 7:a vodka i knät aaa! Det va iallafall de Usa trodde men några forskare ifrån ett institut i sverige sa:
- Nej för fan! Det där är en Ros och en ask choklad.

Men tillbaka till legenden han stod och slösa skott som bara den. Tillslut så dog den lilla legenden av en tumör i fotknölen. På begravningen tyckte Obama att dom skulle ta av han hjälmen för första gången på 77 år. Alla stod stilla med 7 milimeter öppen mun och stirra ner på det berömda liket för det visade sig vara Kalle Anka ifrån långbens galna gäng och det fulaste är att det är olagligt att ha en figur ifrån tecknade serier så alla i Usa fick straff-röka marijuana i 7 dagar utan mat eller nå liknande utan bara röka de! Sen dess har inte Usa deltagit i något krig mer.
Snipp snapp snutt nu va sagan slutt!
:)


En liten saga skriven av Stonken, en av dom 4 idijuterna!

Kommentarer
Postat av: josephine

glad alla hjärtans dag :)

2009-02-14 @ 13:24:26
URL: http://stjupid.blog.se
Postat av: carrons

tack och glad alla hjärtans dag detsamma!:')

2009-02-14 @ 14:23:05
URL: http://carrons.webblogg.se/
Postat av: Bea

sv: tack detsamma :)

2009-02-14 @ 14:23:36
URL: http://botvidzon.blogg.se/
Postat av: Claudia

Svar: tack detsamma :) <3

2009-02-14 @ 15:05:57
URL: http://claudiias.blogg.se/

Skriv tills du spyr!

Och du kallas för vad?:
Klicka här om du gillar glass

E-postadress: (publiceras ej)

Skriv din bloggadress så jag kan besöka dig!:

Skriv på vettja:

Follow chipsmongo
Trackback
RSS 2.0